luni, 31 ianuarie 2011

In memoriam

Ce poti sa faci cand inima te doare? Sa urli? Sa fugi?.. Dar daca nu poti, daca stii ca asta iti va rani cele mai daragi persoane?
Imi e dor de voi, de clipele pe czare le-am petrecut impreuna! Mi se rupe sufletul caci nu o sa va mai vad niciodata lumina din ochi, ca nu o sa mai aiba cine sa-mi dea sfaturi! Nu plang, sper ca nu voi mai plange, caci voi sunteti intr-un loc mai bun! Sa nu uitati niciodata de raul pe care l-ati lasat in urma, caci amintirea mortii  voastre ne va bantui pana ne vom revedea.
Am sa am mereu nevoie de mana ta calda, bunico. Am sa iti cer mereu sfaturi, caci nici mama nu mi le poate da mai bune. Nu o sa mai pot spune niciodata "Ah, ce mancare buna ai facut", caci buzele mele nu ii vor mai simti niciodata gustul. Ai fost cea mai buna bunica din lume. Iti multumesc pentru fiecare lucru pe care m-ai invatat, si spre ca niciodata amintirea ta sa nu fie mai vie decat in ziua de 28. 01. 2011, cand am trait pentru ultima oara cele mai linistite clipe impreuna. Nu o sa-ti uit niciodata parfumul.
Ruxi, voi citi pana imi voi da seama ce insemnau cuvintele tale. Imi pare rau ca m-ai lasat singura, cu toata grija lumii pe umerii mei. Puteam sa trecei impreuna peste toate. Asa cum tu imi dadeai  mereu safaturi, si eu puteam sa-ti dau tie, si poate nu mai eram azi in situatia de a plange dupa tine. Sper ca esti bine, acolo printre ingeri, si nu voi uita niciodata ceea ce am invatat de la tine, insa eu imi voi trai viata din plin, asa cum faceai tu in clipele de fericire. Moartea ta a adus o  mare pierdere, caci tu erai mai mult decat sora mea, erai modelul meu in viata

Va rog sa nu uitati niciodata ca eu va iubesc, mai mult decat v-ati putut voi inchipui vreodata, si ca in uma voastra ati lasat un gol ce nu va mai putea fi niciodata umplut.

6 comentarii:

  1. Sabina, ma gandesc la tine cu tot sufletul si iti sunt alaturi, cu orice ai nevoie, de acum incolo, pentru totdeauna, te rog sa nu uiti ca ne gandim la tine, si eu si toti prietenii Ruxandrei. Ma gandesc la tine. Ioana

    RăspundețiȘtergere
  2. Sabi:(...imi pare atat de rau:(...dar sa stii ca daca ai nevoie de ceva , eu te ajut , si nu ezita sa imi ceri. Sunt alaturi de tine:( (Tania)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sabina....Nu te cunosc...Eu sunt prietena colegei tale Tania...Am aflat de sora ta ...Imi pare foarte rau...este foarte crunt ceea ce sa intamplat ...imi imaginez ce e in sufletul tau...sh eu am avut un frate sh a murit la nastere...knd a murit verisorul meu cand a aflat bunicul meu a murit la fel ca in cazul tau...stiu ce e in sufletul tau...eu am trecut foarte greu peste asta....Sh acum plang cand imi aduc aminte...sh cazul surorii tale este foarte crunt...da asa a fost sa se inample:((...Condoleante...sh imi pare foarte rau...stiu cum e ....stiu ce e in sufletu tau...Trebuie sa fi tare parintii tai au nevoie de tine...Daca vrei sa mai vorbim ii poti cere Taniei id meu ....Inca odata condoleante:(:((:(:(...Imi pare foarte rau(MADA)

    RăspundețiȘtergere
  4. Saby...te consider o fata foarte puternica si stiu ca vei putea trece peste aceste greutati. Imi pare foarte rau pentru ce s`a intamplat. :-<

    RăspundețiȘtergere