luni, 21 noiembrie 2011

Mizica.

Cred ca majoritatea dintre noi ne petrecem cel putin30% din zi ascultand muzica, voluntar sau involuntar... Peste tot sunt radiouri pornite, la T.V. sunt peste 4 canale de muzica, iar fiecare tanar are cel putin un telefon cu player sau un mp3.
Eu, personal nu imi pot incepe ziua fara sa ascult ceva muzica, fara sa fredonez ceva sau fara sa vrbesc macar de melodiile mele preferate. Cand vin de la scala, autmat deschid calculatorul, intru pe YouTube sau daau drumu la Rock Fm sau Radio Guerilla. Dar, totusi, de unde este aceasta nevoie de a asculta muzica? De ce unele persoane prefera pop iar altele Heavy Metal? Nu v-ati intrebat nicidata de ce ne place muzica? De unde vin toate versurile alea pe care totusi trebuie sa le scrie cineva?
Parerea mea personala este ca muzica reperzinta un fel de oglindire a personalitatii noastre in ceva exerior. Noi, practic ne regasim in muzica, muzica pe care o ascultam ne ajuta sa ne  cunoastem mai bine pe noi insine si pe cei din jurul nostru, poate ca de aceea  noi ne facem prieteni ce asculta acelasi gen de muzica ca si noi. Cred ca nevoia asta de a te afirma prin muzica vine in oarecare masura si din dorinta de a ne gasi un corespondent in lumea extrioara, o persana care sa ne inteleaga. Cei ce scriu versurile sunt practic niste persoane ce sunt capabile sa scrie despre noi, intr-un mod mai general.

Deci, daca vrei sa ma cunosti prin muzica, iata Top 10 al melodiilor mele preferate:
  1. Scorpions- Lorelie
  2. Travis- Closer
  3. Smokey- Alice
  4. Bon Jovi- Always
  5. Trvka- Inger sedat
  6. Rbim and the Backstabbers- Soare cu dinti
  7. Nirvana- Smell like teen spirit
  8. The MOOod- Back in the shop
  9. Maroon 5- Misery
  10. AC/ DC- Back in black
Dar asta-i doar parerea mea :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu